Sluit scherm

Welkom op het forum

Op het forum van Bendoo Box kun je vragen stellen of vragen beantwoorden van andere gebruikers. De vragen bestaan uit 3 categorieën. Voor je verder gaat: eerst even een categorie uitkiezen.

Vragen en antwoorden over de Raspberry Pi

Op deze pagina vind je vragen van andere gebruikers over de Raspberry Pi. Zoals ‘Ik krijg mijn Pi niet aan. Help!’ Of ‘Ik wil mijn Pi uitbreiden. Hoe doe ik dat?’

Heb jij ook een vraag over je Pi? Of weet jij op de meeste vragen wel een antwoord? Kies dan voor deze categorie. Dat kan je Smarty Pants-punten opleveren!

Vragen en antwoorden over codes

Jij denkt vast van niet, maar … programmeren is best lastig. Helemaal als je er net mee begint. Op deze pagina staan allerlei vragen over codes. Misschien staat de jouwe er ook wel tussen? Check in deze categorie hoe anderen iets hebben uitgevogeld. Of bied een oplossing aan een wanhopige mede-codeschrijver.

Vragen en antwoorden over websites

Stel: je bent vrij lekker bezig met je website. Dan opeens doet je contactformulier het niet meer… AAARGH! Vraag binnen de categorie ‘Websites’ om hulp en je hebt antwoord voor je het in de gaten hebt! Doe er je ding mee :)